Leverera Värde Utöver nätverk

Våra tjänster inkluderar IT-sourcing, hårdvaru / mjukvaruupphandling, konsulttjänster, byggnad och design samt service och support för ditt nätverk.

Utforska Våra Tjänster

Våra tjänster inkluderar IT-sourcing, hårdvaru / mjukvaruupphandling, konsulttjänster, byggnad och design samt service och support för ditt nätverk.

IT-inköp:

Vi är en ledande leverantör av IT- och nätverksprodukter för att stödja ditt SMB, företag, datacenter eller industriella nätverk. Vi tillhandahåller original ny och begagnad nätverksutrustning

Cisco, Cisco Meraki, Huawei, PaloAlto Networks, CheckPoint, Alcatel-lucent, SonicWALL, WatchGuard, Ubiquiti Networks, Ruckus Wireless, Extreme Networks, Arista Networks, Aruba Networks, AVAYA, Polycom, HPE, Dell, Fortinet, Sophos, Juniper, Honeywell, Linksys, MikroTik, Netgear, TP-Link, NVidia, Seagate, Tripplite, , WD, APC, Schneider, 3M, Kaspersky, Zyxel, Rackmount.IT, Barracuda, Yealink, Grandstream, Moxa, Brocade, EnGenius, ADVA, Digitus etc…

inklusive routrar, switchar, servrar, lagring, telepresence och videokonferenser, videoövervakning, IP-telefoner, brandväggar, trådlösa AP: er och styrenheter, EHWIC / HWIC / VWIC-kort, SFP: er, minne & blixt, hårddisk , Kablar och alla typer av system- eller nätverksrelaterade produkter.

Vi tillhandahåller komplett inköp och inköp av IT-hårdvara och mjukvara till bra priser och prismatchning är garanterad för alla märken som listas i vår portfölj och våra konsulter finns tillgängliga för att ge dig råd om produktval, licensiering, kontrakt, förnyelser och projektkrav.

Omgående Ingenjörer:

Vårt motto är ”Team work makes the dream work”. Vi har en av de bästa IT-tekniska konsulter, fält- och fjäringenjörer i varje domän för att planera, designa, integrera, felsöka, projekt vägleda och för att stödja dig och ditt nätverk i alla led. Vi gjorde det enkelt att förvärva och lägga ut ingenjörsgrupper eller enskilda för att slutföra ett uppdrag med 100% framgång och kundnöjdhet. Att anställa och leta efter rätt person för att göra ett perfekt jobb kan vara en utmaning, därför erbjuder vi högkvalificerade tekniska personer till ett pris som du gärna betalar för.

Maila oss på info@firewallforce.se med din tekniska förfrågan så kommer någon från vårt team att kontakta dig omedelbart.

Teknisk Rådgivning:

Vi tillhandahåller teknisk rådgivning när det gäller nätverksdesign och servicearkitektur, produktval och designdokumentation. Anpassad efter dina behov bygger vi nätverksinfrastrukturer från grunden som täcker hela distributionsprocessen och sedan support efter försäljning.

 • Avancerad Nätinfrastrukturanalys och Design
 • Komplett kartläggning och granskning av nätverkssystem, brandvägg och säkerhetsbehov
 • En-mot-en-hjälp och förslag från våra certifierade ingenjörer inom före och efter distribution och installation
 • Nätverkssäkerhet (lokalt), policykonsultation
 • Nätverkshårdvara och programvara Produktrekommendationer och försäljning
 • Installationsplanering för installation av avancerad säkerhet, trådlös, LAN / WAN-lösning
 • Våra ackrediterade experter från flera leverantörer är kvalificerade att ge råd och rekommendationer inom ett brett spektrum av discipliner och tekniker för att uppnå de önskade resultaten för dig.

Driftsättning och Konfiguration:

Det är viktigt att konfigurera ny teknikinköp, men det är också tidskrävande. Om du inte gör det korrekt kan du tappa produktiviteten och gå över din budget. Våra kvalificerade ingenjörer kan integrera och konfigurera nätverksutrustning som till exempel routrar, switchar, brandväggar, trådlösa och mycket mer innan de skickas via post, distans eller på plats enligt dina behov.

Våra distributionstjänster säkerställer att ditt angivna arbetsområde och exakta konfigurationskrav uppfylls helt. Vi tillhandahåller kompletta design- och konfigurationsdokument för din förståelse och dina registreringar.

 • Prior to Ship tjänster minskar installationstiden, minimerar DOA-problem och fel på plats. Säkerställa att dina resurser inte är bundna och väntar på att systemproblem ska åtgärdas innan lösningen implementeras.
 • Fjärrkonfigurationstjänster levererar via en säker anslutning och är utformade för dem som har problem med tidsbegränsningar, komplikationer för flera platser, för att undvika onödig risk och ha avlägsna platser.
 • On-Site Tjänster Fältingenjörer är tillgängliga för snabbare distributioner, ger bättre personligen kommunikation. Du kan se alla bakgrundskonfigurationer som äger rum. Du är mycket mer benägna att be om hjälp, få mer uppmärksamhet, diskutera och diagnostisera andra frågor.
 • Obs: Varje distributionsalternativ har olika serviceavgifter och debiteras enligt arbetsomfånget. Kontakta oss och låt oss hjälpa dig att göra det enkelt för dig.

Partner Supporttjänster:

Våra partnersupporttjänster tillhandahåller en enda källa till support för flera varumärken, oberoende av tillverkare, plats och utan SLA eller term. Med ett nummer att ringa finns våra tekniker / ingenjörer är tillgängliga för att hjälpa dig på så lite som fyra timmar, vilket ger dig en försäkran om att alla problem kommer att lösas snabbt och effektivt.

Vår snabba svarstjänst är utformad för att hjälpa dig att lösa alla nätverksrelaterade problem genom att använda vårt certifierade, erfarna team av supporttekniker.

 • Supportens öppettider är 09:00 – 17:00. Post Deployment Services är den del av partnersupporttjänster som syftar till att ge support efter försäljning. Vi kan tillhandahålla en on-demand ingenjörsupporttjänst som hjälper dig vid eventuella problem eller för att tillhandahålla ytterligare resurser när det behövs.

Servicenivåavtal (SLA):

Vi tillhandahåller SLA för att visa ett kontinuerligt engagemang för att erbjuda högkvalitativa nät- och säkerhetstjänster som erbjuds för alla storlekar av organisationer och företag.

SLA finns för nätverksutrustning till avancerade infrastrukturlösningar. Vi har olika SLA-paket från SMB till kritiska företagsnätverk där stilleståndet betyder allt.

Bevis På Koncept Tjänster (POC):

POC är en fysisk demonstration av din valda teknologilösning för testning och för att bekanta sig innan investeringen. Detta kan kräva lite investering eller tillhandahållande av beräkning och lagring av befintliga infrastrukturer, men när det väl är byggt, ger det en tydlig vision för vad företaget behöver och var du kan hitta ditt befintliga nätverk och säkerhetsfel och många fördelar med den produkten.

För mer information, mejla oss på sales@firewallforce.se

Huvudkategorier - Köp från 350K+ IT-produkter

Kontakta oss

Har du en fråga? Skriv ditt meddelande med dina kontaktuppgifter. Vi erbjuder snabb svarssupport via telefon och e-post, du får svaret inom 1-2 timmar.