ABOUT US

Firewall Force är en professionell nätverkslösningsintegrator och B2B IT-nätverksproduktleverantör baserad i Stockholm, Sverige. Vi är inriktade mot digital affärstransformation och systemintegration där vi tillhandahåller olika företags- och industriella IT-lösningar specifikt inom företagsnätverk inklusive trådlöst, nätverkssäkerhet, brandväggar, samarbete och datacenterdomän.

Om Oss

Firewall Force är en professionell nätverkslösningsintegrator och B2B IT-nätverksproduktleverantör baserad i Stockholm, Sverige. Vi är inriktade mot digital affärstransformation och systemintegration där vi tillhandahåller olika företags- och industriella IT-lösningar specifikt inom företagsnätverk inklusive trådlöst, nätverkssäkerhet, brandväggar, samarbete och datacenterdomän.

Vårt företag bildades 2018 av några tekniska och affärsmän som är expert inom sitt arbetsområde. Tillsammans hjälper vi företag, B2B / B2C-kunder att anta och skaffa digital transformation och göra deras IT / nätverksinfrastrukturer till en idealisk servicemodell att förbättra genom att följa nästa generations ramverk för nätverksarkitektur.

Vi är i affärer med branschens mest betrodda leverantörer och levererar pålitligt sina produkter och lösningar med stora rabatter och lätthet. Vår förmåga att leverera Operational Excellence innebär att vi alltid är redo och kan hjälpa våra kunder att hantera alla utmaningar de möter. Vi lägger också stor vikt vid att förstå och möta våra kunders behov och prioriteringar.

Vi har en stor portfölj av varumärken för att växa och stödja ditt företag, så du behöver inte leta någon annanstans.

Vår affärsmodell tillhandahåller olika tjänster inom nätverksdomän. Från IT-sourcing, inköp av hårdvara för att stödja dess konfiguration och implementering, hjälper vårt team och kvalificerade ingenjörer dig att uppfylla dina krav och arbetsomfång.

Våra lösningar är högt utvecklade och skalbara för att möta dina nätverksbehov utan att störa din budget. Från planering till att genomföra projektet, vi bedömer, designar, säljer och distribuerar nätverkslösningar. Vi älskar att stödja dig i dina tekniska frågor och projekt och för det erbjuder vi ofta gratis tjänster och support. Här prismatch medan IT-inköp från oss är vår garanti så tveka inte att be oss om en offert.

Syn:

Vår vision är att vara den erkända ledande nätverks- och cybersäkerhetsleverantören och tjänsteleverantören i Sverige och resten av EU, oavsett bransch. Vårt mål är att tillhandahålla klientinspirerade lösningar och göra ditt nätverk till ett perfekt exempel genom att följa branschstandarder och använda den senaste tekniken och produkterna.

Uppdrag:

Vi har ett tydligt uppdrag för vår verksamhet, baserat på kundtillfredsställelse, teknisk, operativ och supporteffektivitet som gör det enkelt och möjligt att förvärva IT-produkter. Vi är här för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, för att tillhandahålla exceptionella tjänster som är lättillgängliga, levererade av ett professionellt kvalificerat team.

Tekniskt Team

Vårt team består av den finaste nätverkskonsulter och ingenjörer runt om i Sverige som har branschens mest avancerade certifieringar och erfarenheter som till exempel inom Cisco-servicearkitekturdesigner, Fortinet NSE-8, CCIE & CCDE-certifierade. Vi täcker olika områden som LAN / WAN, trådlöst och säkerhet där vi tillhandahåller teknisk konsultation i både arbete före och efter försäljning.

Våra kunder

Våra kunder inkluderar:

  • Små, medelstora och stora företag/bolag.
  • Utbildningsinstitut.
  • Organisationer, vårdsektorn, företagsgrupper.
  • Affärsoperatörer med flera webbplatser.
  • Grossister- och distributionsföretag.
  • Industri- och tillverkningsföretag.
  • Detalj- och hotellsektorn och shoppingkedjor.
  • Entreprenörer, B2B/B2C IT-företag, Internetleverantörer, programvaruhus.
  • Banker & finanssektorn.