Ett konto, en leverantör, en IT-partner för allt du behöver

Hos oss du kan söka från tusen artiklar och beställa din önskade produkt från upp till 55 IT-märken.

Nätverkssäkerhet Brandvägg

STOCK
CATEGORIES
BRANDS
PRICE FILTER


Letar du efter en brandvägg för kontoret? Vi har allt från enkla brandväggar för det lilla kontoret till avancerade lösningar för det stora företaget.
Varför ha en brandvägg?
Internet är en fantastisk uppfinning, men tyvärr finns det alltid människor som vill använda teknik för mindre trevliga ändamål. För att skydda mot mycket av denna obehagliga trafik bör ditt företag vara utrustat med en brandvägg. På hemdatorn kan det räcka med en mjukvaruvariant, men så snart du behöver skydda flera datorer bör du köpa en hårdvarulösning.

En sak att tänka på innan du köper en brandvägg är hur bra brandväggens genomströmningshastighet är. Du vill inte att brandväggen ska sakta ner din anslutning. Om det också är så att ditt företag använder en VPN är det naturligtvis viktigt att genomströmningshastigheten via VPN också är tillräckligt snabb för dem som arbetar på distans.

Skalbarhet
Det är naturligtvis viktigt att du köper en brandvägg som kan hantera ett tillräckligt antal användare. Glöm inte heller att det kan vara så att ditt företag kommer att expandera i framtiden. Köp därför inte en brandvägg som bara klarar av företagets nuvarande storlek, se istället till att systemet har god skalbarhet.

Funktioner
Naturligtvis har olika företag olika krav på sin brandvägg och därför finns det brandväggar med olika funktioner. Därför bör du fråga dig själv exakt vilka funktioner du letar efter. Kanske behöver du en brandvägg med en inbyggd switch, DHCP-server eller med ett innehållsfilter? Kanske ska brandväggen vara i ett kritiskt system, vilket innebär att du vill ha redundans. I så fall bör du köpa en HA-enhet (hög tillgänglighet) för att undvika onödiga driftstopp och driftstopp.

Varför Köpa Från Oss?